La mar, un ull observador i el passeig de l’Esplanada inspiren el cartell de la 17a edició de Festival de Cinema d’Alacant

QUÈ ÉS ALACANT FILM OFFICE

Alacant Film Office és una oficina municipal que oferix gratuïtament els seus servicis d’informació, assessorament i tramitació administrativa a tots els professionals del sector audiovisual que vullguen rodar a Alacant. La nostra oficina oferix una gran varietat de serveis dissenyats per estalviar als productors i localitzadors temps, diners i esforç.

LOCALIZATCIONS

A la ciutat d’Alacant existixen una gran varietat de localitzacions interiors i exteriors indicades per a la realització de tot tipus de rodatges: entre elles cal destacar el Castell de Santa Bàrbara, així com el passeig de l’Esplanada o els refugis antiaeris entre d’altres.

Veure exteriors

Un dels majors atractius d’Alacant a l’hora de rodar són les seves localitzacions exteriors: les seves platges d’aigües transparents i els exteriors d’alguns dels seus recintes històrics oferixen grans possibilitats.

Veure interiors

Alacant Film Office oferix la possibilitat de realitzar rodatges en nombroses localitzacions interiors: el Castell de Santa Bàrbara, els pous de Garrigós, els refugis antiaeris de la Guerra Civil o l’Ajuntament són algunes d’elles.

COM RODAR A ALACANT

Per filmar a la ciutat d’Alacant pots utilitzar els serveis d’assessorament gratuïts d’Alacant Film Office. En esta secció trobaràs documents i informació relativa a la sol·licitud de permisos de rodatge a la ciutat