QUÈ ÉS ALACANT FILM OFFICE

Alacant Film Office és una oficina municipal que oferix gratuïtament els seus servicis d’informació, assessorament i tramitació administrativa a tots els professionals del sector audiovisual que vullguen rodar a Alacant. La nostra oficina oferix una gran varietat de serveis dissenyats per estalviar als productors i localitzadors temps, diners i esforç.

LOCALIZATCIONS

A la ciutat d’Alacant existixen una gran varietat de localitzacions interiors i exteriors indicades per a la realització de tot tipus de rodatges: entre elles cal destacar el Castell de Santa Bàrbara, així com el passeig de l’Esplanada o els refugis antiaeris entre d’altres.

Veure exteriors

Un dels majors atractius d’Alacant a l’hora de rodar són les seves localitzacions exteriors: les seves platges d’aigües transparents i els exteriors d’alguns dels seus recintes històrics oferixen grans possibilitats.

Veure interiors

Alacant Film Office oferix la possibilitat de realitzar rodatges en nombroses localitzacions interiors: el Castell de Santa Bàrbara, els pous de Garrigós, els refugis antiaeris de la Guerra Civil o l’Ajuntament són algunes d’elles.

COM RODAR A ALACANT

Per filmar a la ciutat d’Alacant pots utilitzar els serveis d’assessorament gratuïts d’Alacant Film Office. En esta secció trobaràs documents i informació relativa a la sol·licitud de permisos de rodatge a la ciutat