1

ALACANT

TEMPERATURES I PRECIPITACIONS:

La ciutat d’Alacant oferix la possibilitat de realitzar qualsevol tipus de rodatge.

El clima és sense dubtar-ho, un dels seus grans atractius: Les escasses pluges que es donen al llarg de tot l’any i les suaus temperatures fan del clima d’Alacant un dels factors més destacats a l’hora de dur a terme qualsevol tipus de rodatge que requerisca de localitzacions exteriors.

La ciutat es caracteritza per les suaus temperatures que es donen al llarg de l’any i les escasses precipitacions de pluja, que es concentren sobretot en la tardor (Setembre- Novembre).

Els estius, secs, són més propis del clima semiàrid, sent agost el mes més càlid amb una mitjana al voltant dels 26°C. En aquest mes les temperatures màximes s’atenuen a causa de la influència de la mar Mediterrània, situant-se fins i tot una mica per sota dels 31 ° C i sent per tant, més suaus que en gran part del centre i sud peninsular.

Durant l’hivern la ciutat d’Alacant destaca per les seves suaus temperatures. El mes més fred (gener) presenta una temperatura mitjana de 12°C, màximes de 17°C i mínimes d’entre 6 i 7°C. Com que Alacant és una ciutat costanera, la humitat mitjana anual és alta (entorn del 66%), variant poc al llarg de l’any.

HORES DE LLUM SOLAR:

La durada dels dies a Alacant varia considerablement durant l’any. A l’hivern el dia més curt compta amb més de 9 hores de llum natural i el dia més llarg, al mes de juny, quasi arriba a les 15 hores de llum natural.

A Alacant es poden filmar tot tipus d’escenes, sense haver de preocupar-se per les inclemències del temps (capaces tirar per terra la feina de tot un equip de rodatge). En conclusió, Alacant és el lloc perfecte per dur a terme tot tipus d’espots publicitaris, curtmetratges, llargmetratges, documentals, programes de televisió o càstings.

EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

El tiempo - Tutiempo.net

El tiempo - Tutiempo.net