Museu The Ocean Race

interiors

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Museu The Ocean Race

El Museu The Ocean Race va ser construït sobre l’antiga terminal de passatgers i és hui en dia una moderna instal·lació. L’interior està dotat amb elements interactius, jocs i un vaixell que es pot visitar. Des de la seva Sala de Control, un impressionant centre de tecnologia i de comunicació via satèl·lit, es vigila i controla la regata internacional Volvo Ocean Race.

L’espai expositiu compta també amb una botiga, i una cafeteria a la planta superior d’aspecte elegant i modern des de la terrassa es poden obtenir interessants panoràmiques del port. El recinte, està situat al moll 10 de Llevant, també conegut com a Zona Volvo, i molt a prop seu hi ha la Marina Esportiva, la Terminal de Creuers i la platja del Postiguet.