Places de la ciudad d'Alacant

exteriors

Plaza de Gabriel Miró
Portal de Elche
Plaza del Ayuntamiento
Plaza de Santa María
previous arrow
next arrow
 
Plaza de Gabriel Miró
Portal de Elche
Plaza del Ayuntamiento
Plaza de Santa María
previous arrow
next arrow

Places de la ciutat d’Alacant

Alacant compta amb nombroses places situades a la zona centre capaces de satisfer les necessitats de tot tipus de rodatges:

La Plaça de Gabriel Miró: està situada a escassos metres de l’Esplanada d’Espanya. Disposa d’una font monumental i frondosos ficus centenaris enmig d’un ambient assossegat. Esta plaça de vianants és el lloc perfecte per rodar escenes amb caràcter romàntic o intimista i a més en ella es troba la Seu de Correus, un edifici modernista que ha sigut recentment restaurat.

Portal d’Elx: Esta petita plaça de vianants, també compta amb frondosos ficus centenaris i un quiosc de planta redona al centre, que oferix en l’actualitat un servici de cafeteria. Envoltada d’antics edificis amb aspecte senyorial, és el lloc perfecte per rodar escenes de principis del segle XX o per rodar escenes costumistes.

Hi ha altres ubicacions molt interessants com la Plaça de Doctor Balmis amb la seva enorme grafit urbà a la façana del pàrquing i lloc on es troba un dels refugis antiaeris de la Guerra Civil.

Si vols informació sobre estes i altres places d’Alacant per a realitzar els teus rodatges, no dubtes a consultar-nos.